У Хрватској уништени су билборди највеће балканске звезде Светлане Цеце Ражнатовић, који су најављивали велики Цецин концерт у Љубљани, а певачица се сада огласила овим поводом.

- Јесам, видела сам. Ја стварно све пратим јер једноставно мој посао захтева да сам упућена и да пратим и дешавања и да сам у корак с временом са свим ситуацијама и дешавањима. Па испратила сам, мене то стварно не погађа. То су неке шачице људи који су екстреми, има их свуда, има их и у Србији, а не у Хрватској, у Босни или не знам где. Тако да, мене то уопште не погађа. Мени довољно говори тај трендинг у Хрватској, где сам све време у Хрватској са две песме, једна стара и једна нова. Тако да, то најбоље говори ко је како позициониран и где. Ја их све најтоплије поздрављам и да кажем да ја свуда, моју публику, где год она била, да ли у Хрватској, да ли уопште у било којој еx-републици наше земље, обожавам, волим, поштујем и ценим. Тако да нас нико не може завадити никада. Ми ширимо љубав - рекла је Цеца за Телеграф и додала да у свим бившим југословенским републикама има много пријатеља.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ни у Србији нисам рекла ружну реч за било кога, јер мене то не храни. Мене храни када неког похвалим. Ја нисам рекла ружну реч ни за ове што ме вређају. Да се разумемо... Зато што сматрам то непристојним и примитивним понашањем. Јер и кад вређаш неког ти говориш о себи, а не о том некоме о коме говориш. Никада у животу нисам увредила ниједан комшијски народ зато што ја, под број један, нисам такав човек и нисам тако васпитана, а под број два, имам много пријатеља и међу Црногорцима, чак и фамилију преко моје деце, зато што Жељко вуче порекло из Црне Горе, из ријеке Црнојевић. И у Хрватској имам пуно пријатеља. У Федерацији имам пуно пријатеља. У Републици Српској, у Македонији, у Словенији... Ја се бавим таквим послом да сам ја стално у контакту, ја сам изложена, ја срећем много људи, ја склапам пријатељства по читавом региону. Да ја себи дозволим такав примитивизам и такво, извини, али то је зло! То мораш бити зао, да тако нешто изјавиш. Тако да, стварно је сувишно да уопште коментаришемо тако покварене и подле трачеве - рекла је Цеца за поменути медиј.

БОНУС ВИДЕО: