Певачица је поделила своје планове везане за каријеру, па је открила и да је својој бившој љубави, Милану Станковићу предложила да направе дуетску песму. Такође, истакла је да сав новац чува њена сестра Маја. 

- Не славим Дан заљубљених, тугујем, чекам вољеног. Ево Бога ми ово је већ друга година. Ја јако желим љубав, али сви смо свесни моје несвести када се заљубим, ја бих волела да ме сви пустите са тим љубавним питањима јер знамо да ћу ја да одлепим. Ја сам таква кад се заљубим, ја се повучем. Чека ме јако дуго тај посао да га довршим, чекају ме песме, спотове сам све снимила. Неће ни Милан дует са мном. Он је сада знаш у којим водама, њега натерати на естраду, као змија жабу се давимо, али видећемо... Ако се он икада када буде вратио на естраду, немој да сумњаш да ћу да га гушим, то ће му бити прво и последње - рекла је Рада, па додала:

- Све паре иду код Маје. Она је неко уз кога сам научила да завршавам своје обавезе. Научила ме је да пишем. Не знам да ли ћу стан да купим, можда се скућим на неком другом месту. Мислила сам паре да потрошим на неке локале, да ми нешто капље да одморим душу. То би опет Маја морала да води - била је искрена певачица.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: