Фута се сад огласио и проговорио о овим наводима, али и о обнови сарадње са Светланом Цецом Ражнатовић.

- Ја сваки пут чујем свакакве глупости, само се појављују неки нови ликови, мени је смешно што свашта чујем..., каже Фута, а онда се присетио прекида и недавне обнове сарадње с Цецом.

Фото: В.Данилов

 

 

- Ми смо сарађивали пре скоро 30 година, радили смо трилогију, три албума смо радили, после су дошли неки други људи на ред, прекинули смо сарадњу. То је све ишло у неким циклусима... Она и ја имамо неки договор и пре филма да направимо неких десетак кавера, неких песама које и она памти које нису биле неки велики хитови. То многи раде данас. То су песме које народ много воли. Скупља се материјал, ја ћу бити део неке приче, једно време нисам био активан, али сам тренутно у фази компоновања. Драго ми је да се те старе песме освежавају и раде, рекао је Радуловић и открио због чега се није појавио на премијери филма ''Недеља''.

- Ја сам примио неку моју терапију 2, 3 дана пре тога, нисам био баш добро, па зато нисам дошао на премијеру. Милица Јаневски је одлично одиграла Марину, ја сам презадовољан с тим. Неке ствари никад не могу да се забораве, али сам срећан што ће то у мом срцу да траје и даље, рекао је у емисији "Емисија Премијера Викенд Специјал".

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: