Пре деценије нас је освојила улогом Љубице у серији “Љубав и мржња”, а последњих година гледали смо је у серији "Тајна винове лозе", као Јелену, супругу винара Вука Томовића, као и у серији "Беса", где тумачи улогу супруге Петрита Коција.

Фото: В. Данилов

 

 

Њен брат Иван Зарић такође је славан, а добро позната јавности је и његова супруга, водитељка Ивана Зарић. Међутим, многи и данас не знају да је Иванов и Миличин отац био чувени глумац Драган Зарић.

Драган Зарић, познат и као Заре, био је чувени глумац бивше Југославије.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

Памтимо га као хармоникаша Лепог Цанета из "Музиканата", Милорада у серији "Љубав на сеоски начин", па из "Невена", "Недељног поподнева", "Два другара", "Грађана села Луга"...

Касније су уследили култни филмови, попут “Лепа села лепо горе”, “Љубав на сеоски начин”, “Отворена врата”, “Нож”, “Ране”, “Ни на небу, ни на земљи”, и други.

Он је преминуо 2000. године у 57. години живота, а ћерка Милица је о њему својевремено испричала да је био “отац за пример”.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

- Мој отац је, пре свега, био тата за орден, топао, мудар, пун љубави, водио нас је кроз живот дајући нам довољно слободе, а са осећајем, који нам је дубоко усађен, да је породица увек и заувек сигурна лука. Што се посла тиче, он је ваљда једини глумац који своју децу није запослио као дугогодишњи првак Народног позоришта. Иван и ја смо пронашли свако свој пут, без било какве очеве протекције. Мало је чудно да нас после татине смрти нико од мноштва колега, редитеља и колега није звао ни за један посао, али то нек је њима на част - рекла је она једном приликом.

БОНУС ВИДЕО: