Шест гласова је Милици Стијепић измакло за длаку, а њена дуелисткиња успела је да се избори за само три тастера што значи да ће се обе борити у баражу.

- Код Милице Живковић ништа није било добро, не знам да ли је лош одабир песме, да ли си уморна, види се једно мучење док певаш. Не излази раван тачан тон, ни вибрато, а о украсима да не причам. Друга Милица је боља, али је ово твоје најтање појављивање до сад - рекла је Марија Шерифовић одмах након гласања, а потом је свој суд дао и Ђорђе Давид.

- Мени је код Цецине кандидаткиње било феноменално када огребе по оном басу доле у строфи. То је презентно, то је дикцијски тачно и јако тешко отпевати за неке мушкарце, а камоли за жене. Ту си показала умеће. Што се Бекутине такмичарке тиче, да ли теби нешто није у реду са грлом?- занимало је Ђорђа, а њен одговор га је шокирао.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

- Ја имам велику трему сваки пут кад дођем овде, ја не знам шта се мени деси - признала је Милица Живковић.

- Мајко моја, је л’ могуће такву трему да имаш? - рекао је рокер, а њена колегиница из дуела је потврдила да је Милица велики тремарош и да је то приметила и на тонској проби.

Да је одустна на сцени сматрао је и Мили, док је Цециној кандидаткињи замерио неколико ствари што је довело до свађе са Ражнатовићевом.

- Строфа у првој песми је била јако лоша, била је неких полуфалшева. Кад си отишла горе пукла си из све снаге, чак и превиша за ту песму. Ниједна ни друга није за шест гласова - рекао је Милић.

Међутим, његове речи су веома изреволтирале Цецу која није успела да му не одбруси.

Фото: АТА имагес

 

- Ма како да не! Пошто смо онима дали шест гласова, ајде да искасапимо свако будуће дете! Твоје слушање фалша и агресивног певања нема везе са музиком. То ти је Босанац сто пута рекао - викала је Светлана, а Поповић је захтевао да угасе Милијев микрофон како би Светлана могла до краја да каже шта жели.

- То је једино што знаш да кажеш кад немаш аргумената - побунио се Мили, а Цеца му ни тад није остала дужна.

- Аргумент ћеш добити исте секунде! Ућути, бре! Прекини, човече, да ме прекидаш, да ли си чуо за парламентарно понашање у комуникацији? Твоје мишљење нема везе са животом. Милице, била си одлична и јеси заслужила 6 гласова, а њему на душу. Не могу са њим да се расправљам јер овај глас је јако скуп, вреди и неко га воли - рекла је Светлана и Бекутиној такмичарки пожелела да се ослободи треме.

Ипак, ни ту није био крај њиховој расправи, али се Саша Поповић умешао и открио шта је главни проблем између Цеце и Милија.

Фото: Инстаграм принтскрин/zvezdegranda

 

- Светлана, ти нећеш више да узмеш песму од њега и он те стално бојкотује, ту је главни проблем - констатовао је Сале, што се Милију није допало.

- Поповићу, то си рекао десет пута. Цеца пева сто мојих песама и неће више отпевати ниједну јер је то моја одлука, а њена каква год да је, слаже се. За моје песме се ја питам и нико осим мене. Ако ја одлучим да дам некоме песму океј, ако хоће да узме хоће, ако неће, ајде ћао - рекао је Мили, а Цеца се све време смејала.

- Цеца пева сто мојих песама, уопште нема смисла да радимо више заједно. Зашто то потенцираш, Саша?- наставио је Мили.

Наравно, у Цецину одбрану стала је кума Виолета и када је реч о каријери, али и о кандидатима.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Grand Online

 

- Ја се стварно питам је л’ се овај Мили шали и зеза с нама или стварно овако мисли? Не могу да верујем да мисли све што је рекао и за Цецу, иако у то нећу да се мешам, али и за кандидата. Ова девојка је певачина за разлику од многих који су добили 6 гласова - објашњавала је Виолета док је Александар тврдио да она у свакој емисији даје глас Цециним такмичарима.

Након свађа и расправа своје мишљење дала је и Снежана Ђуришић и пружила максимално подршку и једној и другој такмикчарки.

- Милица Живковић има само 19 година и те неке грешке могу и да се опросте с обзиром да је пети круг. Јесте Цецина кандидаткиња била боља, али не значи да је Живковић била толико лоша - рекла је певачица, након чега је своје мишљење дао и Боске.

- Ја не могу да се начудим да толико површно коментаришу и да не мгу да одвоје шта је то што им се свиђа или не свиђа. Код прве такмичарке ми се свиђа тај народњачки филинг и тврдим да од ње може да се направи ако прођеш један јако презентан и леп народњачки вокал. Цецина кандидаткиња се концентрисала на строфу, а требало је отворити рефрен, а ти си равна као ауто-пут. Поправи те ствари у баражу - поручио је Стојковић.

БОНУС ВИДЕО: