Богдан Срејовић, бизнисмен из Београда, јавности је постао занимљив када је фолк звезда Цеца Ражнатовић објавила да је запловила са њим у емотивну везу.

Богдан је сада са манекенком и бившом задругарком Јованом Љубисављевић, али ове две даме нису једине лепотице које су познате јавности, а биле су са Богданом, међутим једна од њих преживела је ужас.

Фото: АТА имагес

 

 

Пре Цеце, Богдан је био у емотивној вези са Зораном Тасовац, са којом је добио ћерку Искру, а забављао се и са моделом Владаном Радосављевић, која је у децембру 2016. године доживела ужасну незгоду на Дорћолу, а драма се одиграла управо у његовом присуству.

Срејовић и Владана кренули су ка њеном стану на Дорћолу. Док је Богдан паркирао свој аутомобил, она га је чекала испред улаза у зграду. Тада је непозната особа прошла поред ње и на њено лице просула киселину која је изазвала ужасан бол и појела кожу, али и оштетила њено око.

Идентитет починиоца још није откривен, а данас, две године касније, она се на свом Инстаграм профилу присетила инцидента.

Њено лице данас изгледа сасвим нормално, излечено и лепо, али сигурно је да Владана овај немио догађај никада неће заборавити.

 

 

- Месец децембар (кажу месец праштања), тачно две године од напада и поливања киселином (живом содом) на мене од „нн нападача“. Захваљујући истрази како је вођена и даље се „не зна“ ко стоји или која стоји иза свега овог. Имам потребу да се ослободим сваке физичке и психичке боли, као и последица које је овај догађај оставио на мене. Хвала Господу Богу што ме је сачувао међу живима и што сам се скоро па опоравила - написала је Владана тада.

- На себе више не гледам као на жртву, већ на победника, који је успео да надвлада једно овако ружно искуство. Покушавам да опростим и сажалим се на тог јадника / јадницу, коме је овако нешто могло да падне на памет. Надам се да га / ју је усрећила свака моја опекотина шестог степена, спаљена коса, свака рана, оштећен вид, сви ти у почетку залогаји хране на цевчици.

- Све прође, исцељује се и регенерише, али зло у таквим људима остаје. Питам се какав ли је живот тако злобне душе и да ли се овим нахранила? Моја душа не заслужује да носи гнев и бес због оваквих људи, већ да буде лепа и радосна као што је била и пре овог догађаја. Зато овим сажаљењем и праштањем стављам тачку на тај део свог живота. 'Никад није било лако бити човек међу људима' - навела је бивша девојка Богдана Срејовића.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: