Много пута замишљамо савршено венчање, али ствари не иду увек како се надамо. Често се догађају и изненађења која ће младенци и гости заувек памтити. Иако су венчања с нашег пописа добила непредвидив ток, засигурно ће остати запамћена по јединственом обрту који их је учинио апсолутно незаборавним. Ове исповести људи су анонимно објавили на друштвеној мрежи Редит.

1. Младу није успео да подмити

Младожењина мама је мрзела младу. Затим је на самом венчању младожењих отац понудио младој 5000 долара да оде и да пониште брак. Млада није хтела. То је било пре 30 година, а тадашњи младенци су и данас ожењени и имају двоје деце.

2. Фотограф луд за кумом

Младина мама носила је хаљину сличну венчаници и инсистирала да до олтара хода са својим бившим мужем. После венчања схватили су да је фотограф био толико очаран кумом да је она била на пола фотографија, а ништа од остатка венчања. Ни на једној фотографији није било младенаца.

3. Млада побегла

Млада се уопште није појавила - чекало ју је 500 гостију и будући супруг, наравно. Но, кад су схватили да је нема, младожења је одлучио да ипак одржи журку. Изјавио је - све је ионако плаћено, идемо да тулумаримо. Оженио је другу жену, две године касније.

Фото: Н. Фифић/Профимедиа

 

4. Други избор

На сами дан венчања, пријатељица младожење младој је рекла да су његови родитељи хтели да ожени њу. Но, она га је одбила, стога је садашња млада други избор.

5. Прошња за време венчања

Док је држао говор, кум је запросио куму. Тако су тотално украли дан младенцима на венчању, јер су направили спектакл неочекиваном просидбом.

6. Отимачина букета

Млада је бацала букет, а неки средовечни човек је гурнуо испред своју средовечну девојку и стајао поред ње како би се уверио да ће баш она уловити букет. Но, улетео је у руке мале девојчице, али не задуго - човек јој је отео букет и дао својој девојци, а малена је отишла сва уплакана.

7. Карате на олтару

Нећак од младе носио је прстен до олтара, но уместо да седи мирно иза младенаца, током читаве церемоније правио је карате покрете. На крају је завршио на свим кључним фотографијама у некој лудој пози, украо је шоу код олтара.

8. Ударац главом

Мој вереник и ја толико смо се смејали на самој церемонији да смо се случајно сударили главама.

Фото: Профимедиа

 

9. Преурањено резање торте

Мама младе је разрезала венчану торту пре церемоније, како би је дала тетама. Кад је ова схватила да торта више није читава, мама је рекла да су тете хтеле - нешто слатко након вечере.

10. Нема венчани прстен

Младожења је каснио 45 минута и усред церемоније с прстенима збуњено питао - зар је требало да купим још један прстен, притом мислећи како јој је већ купио онај веренички. Но, рођака је брзо дала свој прстен младожењи те је церемонија могла да се настави.

11. Пољубац у образ

На венчању моје сестричне све је било нормално, док се младожења није нагнуо према младој и хтео да је пољуби. Но, она је у задњи трен окренула главу, па ју је он на крају пољубио у образ. Сви су остали збуњени, ситуација је била неочекивана.

12. Гладан усред церемоније

Дечак је имао око 5 година те је носио прстен до олтара. Но, церемонија је била изузетно дугачка и мали је огладнео. У једном се тренутку окренуо родитељима и заурлао да је гладан. Данас је тај дечак одрасла особа те вели да га ти породични пријатељи и данас кад га виде питају - је ли гладан.

13. Скоро изгубили младу при рођењу

На једном је венчању отац младе усред говора изјавио како су је скоро изгубили, још док је била у мајчиној утроби. Наиме, то млада није знала, за њу је то био поприличан шок, као и за госте.

14. Плати себи вечеру

Након што су одабрали шта ће јести, гостима је на венчању пришла младина мајка и замолила да јој дају по 30 евра, како би покрила трошкове хране.

15. Погрешан говор

Имам два полубрата. На венчању старијег, млађи је одржао говор у којему је причао само о томе како је његов брак био лош те да је себи уништио живот. Није уопште помињао младенце.

16. Јављање на телефон

За време говора младожењиног оца, тата његовог пријатеља јавио се на телефон и читаво време гласно причао. Церемонија је одржана у мањој просторији, стога је то било врло неугодно.

17. Промене седења

Младожењини родитељи хтели су на самој церемонији да промене распоред седења, на шта се побунила младина мама, јер ови двоје нису ништа платили за венчање. Наиме, младини родитељи подмирили су све трошкове, пише Бригхтсиде.

БОНУС ВИДЕО: