Љубав је у ваздуху... А на прагу је и фебруарски пун Месец! Под називом Снежни Месец, овомесечна луна достиже свој врхунац у 7:30 ујутро по источном времену 24. фебруара - тачно 10 дана након Дана заљубљених ове године.

Пуни месеци имају астрономско значење у космичком свету. Славни астролог Кајл Томас каже да ови периоди "симболишу прекретнице, кулминације, завршетке или буђења", док се његова енергија може осетити "три дана пре и после" пуног месеца.

Фебруарски пун месец зрачи у хороскопском знаку Девице (5 степени), за који Томас - који је познат по својим космичким упутствима за познате личности, пословне руководиоце и истакнуте утицајне особе - каже да је "практичан, утемељен и ефикасан хороскопски знак".

 

Фото: Профимедиа

 

 

Томас предвиђа да ће "мешовити асортиман енергија" бити присутан око овог пуног месеца.

- Једна од најотрежњујућих и најизазовнијих енергија ће бити појачана у овом тренутку - напомиње он, додајући да би - могло доћи до великих изазова, депресије, раскида и изолације.

Иако се могу осетити потешкоће, Томас каже да ће пун Месец бити насупрот Меркура, доносећи "дубоку потребу за балансирањем ума, емоција и срца“. Док се Венера и Марс уједињују и плешу са Јупитером, он каже да бисмо такође могли бити "запаљени за романтику, задовољство и уживање".

Да бисте сазнали шта би фебруарски пун месец могао да значи за вас на основу вашег хороскопског знака, према Томасовим сугестијама, читајте даље!

Ован

Ован ће у овом периоду бити веома заузет.

- Ускоро ћете жонглирати са многим обавезама и пројектима везаним за посао-предвиђа Томас, који каже да ће то вероватно бити фокусирано на "ваше приоритете“, а не на "опуштање и забаву“.

Томас такође предвиђа да ће се "важна прекретница" у вашем професионалном животу догодити око фебруарског пуног месеца.

- Можда завршавате велики пројекат за свог шефа или завршавате посао на једном послу да бисте се пребацили на други. Обавезно проверите своје здравље и закажите састанак са својим лекаром или дијететичаром ако вам се нешто чини сумњивим - наводи он.

Бик

Дан заљубљених је можда 14. фебруара, али ваш љубавни живот ће се загрејати око овог пуног месеца. Одједном ћете се осећати као да вам је живот испуњен романтиком, страшћу и смехом. 

Ако сте слободни, Томас предвиђа да ћете имати "одличну прилику“ да упознате неког новог - можда, чак и сродну душу!

- Закажите састанке са згодним људима у данима који окружују ову лунатуру и могли бисте брзо да уђете у своју следец́у љубавну причу - каже он.

Ако сте у посвећеној вези, Томас каже да такође можете искористити предности енергије овог пуног месеца.

- Оставите мало времена за секс и авантуру са својим партнером - предлаже он.

Ако се раскид догоди отприлике у то време, Томас каже да је то вероватно зато што нисте "били на истој страни“.

Близанци 

Дом је тамо где је срце, Близанци. Имате замах и амбиције у вези са својом каријером, али Томас предвиђа да ће вас ваш породични живот "вући у свом правцу" око пуног месеца овог месеца.

Нажалост, каже он, вести "можда нису оно чему сте се надали“ и могу вас узнемирити. Сада када сте свесни, Томас каже да можете "подесити своја једра и контролу оштећења" да бисте се борили против тога! 

Рак 

Сада је време да верујете у себе.

- Размишљали сте о великим идејама и осећали сте се инспирисаним да летите у новим правцима, али нешто запањујуће може да се деси у вези са вашим свакодневним животом -  каже Томас.

"Интензитет" се може осетити у вези са комуникацијским подухватом, предвиђа он - или се можда "привлачност" може осетити са комшијом, пријатељем или неком особом из ваше околине.

Лав 

- Ваши приходи и расходи се тренутно не слажу - каже Томас, напомињујући да је "можда дошло време да притиснете кочницу”.

Ако процените своје финансије, Томас предвиђа да ћете "сигурно изаћи напред“. Међутим, он каже да ова иста лунација "може да изазове позамашну куповину“ за коју мислите да можете да се носите, али можда ћете морати да размислите.

- На срећу, овај период лунације би такође могао да вам „донесе изненађујућу повишицу - наводи Томас или чак нову прилику за посао или додатну зараду са стране -  додаје он. Ако из неког разлога сада изгубите ток прихода, мораћете брзо да потражите нешто ново.

Девица

Девице, време је да заблисташ! Иако Томас упозорава:

- Ово би могло покварити планове људима око вас или партнеру, јер они неће подржати ваше најдубље жеље и планове. Немојте сада да се повучете - саветује Томас.

Међутим, реците како се осећати и искористите своје преговарачке вештине да им "покажете сребрну линију“, каже Томас, напомињући да "ствари и даље могу ићи како желите“. Он додаје: "Ово је прекретница за вас, па посегните за звездама и видите које можете да зграбите".

Фото: Профимедиа

 

 

Вага 

Осе се исцрпљено? Томас предвиђа да ће фебруарски пун месец "изнети ваше најдубље потребе да се суочите“ - па ако се осећате анксиозно, предлаже вам да "одмакнете корак и опустите се".

Томас каже да је ова лунација "мало чудна." Због тога каже да "пазите да се не притискате превише или се можете разболети".

Шкорпија

Живели Шкорпије!

- Узбудљиви догађаји, журке и састанци са пријатељима могли би да у вама пробуде неку нову енергију и натерају вас да потпуно променит своју свој изглед и кренете да се забављате - каже Томас.

Такође бисте могли да уживате у неком успеху који сте постигли уз доста муке и труда. 

На другом месту у свом предвиђању, Томас каже да се ваш романтични партнер можда "свађа са пријатељем" и да би "узрок могла бити љубомора". Он предлаже: "Нађите начин да помогнете свима да увиде да нема разлога за драматичност".

Стрелац

Победа је тако близу да је можете окусити, Стрелче!

- Са успехом у каријери, новим приликама и прекретницом пред вама, спремни сте да покажете свету ко је шеф. Вероватно ц́е се појавити промоција и признање, али будите сигурни да се сада бавите и другим стварима - каже Томас. 

Јарац 

Потпуно ново путовање ускоро почиње, Јарац!

- Ваш ум и идеје су експанзивни и жељни сте да видите шта још живот може да понуди - каже Томас.

- Могли бисте да видите "кулминацију око интелектуалног пројекта, прилике за путовање, академске иницијативе или медијске потраге - наводи Томас - Али будите сигурни да све проверавате двапут и читате ситна слова - додаје он.

Томас каже да бисте такође могли "да налетите на препреку овог пута", али ако удахнете кроз њу, он уверава "требало би да будете добро". Ако се сада појаве било какве законитости или преговори, Томас каже да је "кључно да имате адвоката или професионалца од поверења да све прегледате“.

Водолија 

Ствари вам неће ићи од руке овог пута, Водолијо!

Ово се вероватно односи на ваш посао. Могло би бити неслагање у вези начином на који сте остварили своје циљеве, наводи Томас.

Други начин на који се то може манифестовати је око имовине, улагања или финансијских питања. 

Најбоља ствар за урадити? Томас предлаже:

- Иди одлучно напред, али и пажљиво са својим емоцијама. Људи ће вас боље слушати ако будете пријатељски настројени, него ако одмах паднете у ватру.

Рибе 

Љубав је на помолу, Рибе?

Томас каже да ће везе бити на првом месту око фебруарског пуног месеца.

- Чини се да сте спремни да предузмете следећи корак или је неко спреман да изазове емоционални бес и то сте вероватно ви! - предвиђа он.

С једне стране, ова луна може да вас и тог некога зближи - али с друге стране, Томас каже да се може десити да свако крене својим путем. У том случају, он уверава да "понекад добрим стварима мора доц́и крај да би вас припремили за оне које су још боље".

БОНУС ВИДЕО: