Популарана певачица је желела да прва саопшти у медијима да се разводи, а разлог је био недостатак љубави: 

- Желела сам ја да будем прва која ће рећи да се разводимо, како се не би спекулисало у медијима због чега смо се растали. За себе могу да кажем да сам добар човек, јер увек сам гледала да никога не повредим. Једно што сам после развода погрешила јесте то што сам наставила да радим са њим и што сам га оставила да станује код мене док не среди свој стан, али тога сам тек сада свесна. Не могу њега да кривим, јер свако ради најбоље како зна - истакла је била певачица.

Она и њен муж су прво били сарадници па су се заволели:

- Ми смо годинама сарађивали, али сада први пут кажем да ту никада није било неке љубави, касније смо то тек схватили. Буквално сам се једног јутра пробудила, скувала нам кафу и започела тему са њим уз реченицу: "Срећо моја, дај да признамо једно другом да се не волимо као муж и жена" - додала је том приликом Андреана за "Естрадање".

Певачица је потом, изјавила да може потврдити да ју је муж варао:

- Никада нисам коментарисла приче да ме је варао, али ја сада могу тврдим да јесте. Жену не можеш да лажеш, она то мора да зна, само би требало да призна себи. Ја сам признала - навела је Чекићева тада.

Андреана се пре неколико година развела од Ивана, а о њиховом односу дуго је избегавала да прича у јавности.

БОНУС ВИДЕО