Анели Ахмић је већ неколико пута примила бројне увреде од Маринковићеве. 

Из тог разлога се огласила Анелина сестра,Сита Ахмић, која је открила да је тужила Мају Маринковић јер је изговорила клевете. Сита је рекла да ће тужба стић на адресу Беле куће: 

- Маја је тужена. И од мене и од Анели. Мислим да ће јој тужба стићи на адресу Беле куће - рекла је Сита у лајв укључењу на друштвеној мрежи.

 

 

- Маја вуцибатина. Моје мишљење о њој је најгоре могуће, јер је ударила на децу. Нору је назвала Циганчетом, а моју децу је покушала да деградира јер је рекла да се не зна ко кога зове татом - била је јасна Ахмићева.

Маја се недавно обратила свом адвокату након свађе са Анели.

- Мени је то слично као и дупљак, а то је Анели. Није исто када кажеш људима у лице шта мислиш, него када кажеш у браду. Не могу да останем имуна када ми неко каже да ме је мајка оставила и да мој отац општи са псом. Онда дођемо у емисију и сазнамо да јој је муж направио дете прву ноћ. Зашто ја не бих веровала у речи тог господина?! Ја апсолутно верујем Асмину, са моје тачке гледишта, Таки знаш да ми нисмо цинкароши, с обзиром на то да мене њена сестра има право да ме тужи јер ја верујем у Деда Мраза и њеном супругу, покрени тужбу против Анели која је рекла да ти општиш са псом! Верујем да је то њен бивши муж рекао, рекао је да она има жеље да оргија са сестром, у шта ја верујем јер је рекао њен муж са којим је била. Испала је цинична према Урошу, који се свађао са људима који му ништа нису урадили, чак сам се и ја понела боље према њему. Псовала си му мајку на Божић, називала га пед**ом. Ја сам рекла да ја са Јањушем немам проблем - рекла је Маја.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: