Велике успехе је почела да ниже Александра Пријовић. На њеном концерту у Осијеку је гошћа била Рада са којом је запевала "Алкотест".  Певачица је открила како је упознала Раду и како се познанство развило у пријатељство: 

- Раду познајем од 13. године. Морам да вам испричам ситуацију, Рада је била велика звезда и долазим ја и кажем: "Волим да певам", а она ме је извела на бину кад сам имала 14 година. Никад нећу заброавити тај тренутак - говорила је Прија.

 

 

- Возиле смо се, имамо слике - додала је Рада.

Пријовића је истакла да је Рада врло значајна у њеном животу: 

- Мене јако лепа сећања вежу за Раду. Познајем је толико година, могу да кажем да је посебна у сваком смислу, да је диван човек и особа која свакоме жели добро. Рада зна колико се радујем сваком њеном успеху и знам да излази лудило - наставила је Александра.

Рада је осетила велику захвалност због Александриних речи: 

- Ја сам спремила говор, али сам заборавила и више не знам ниједну реч. Драго ми је што си испоштовала све колеге, дала си нам мрвицу твог успеха и дозволила нам да поделимо твој историјски успех. Желим ти још пуно тога, знам да ће бити, тек си почела.

- Ја знам да ти припремаш албум и турнеју и верујем да ће бити прилика да се дружимо и да ја будем твој гост - рекла је Александра, а Рада се сложила, након чега је Манојловићева запевала.

 

 

(Република)

БОНУС ВИДЕО: