Гвенет Ли (54) специјализовала се за завођење мушкараца с позамашним банковним рачунима којима треба жена за успутну забаву са стране, али један од последњих таквих сусрета изненадио је и саму Гвенет.

"Супруга једног мог љубавника сазнала је за нашу везу. Дочепала се његовог телефона и открила наше поруке, али и све скупоцене поклоне које ми је даровао", каже Гвенетх. "Мислила сам да ће бити бесна, да ће ме отровати."

Али догодило се нешто потпуно супротно. Kад је супруга дошла и затекла свог мужа с љубавницом, уместо да се разљути, она се узбудила.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

"Имали смо тројку!", каже уз смех Гвенет.

"Изгледала сам као њена млађа верзија и лудо смо се забавили. Након тога сам још само једном видела овај брачни пар заједно, али не и њега насамо. Међутим, они ме сада ме сматрају ‘својом девојком‘. То је стварно смешан крај нечега за што сам мислила да ће бити јако непријатан сусрет."

Ово није први пут да је Гвенет, која живи између Калифорније и Лондона, ухваћена ин флагранти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

"Једном ме контактирала једна жена и постављала много питања о неком човеку, ког ја уопште нисам познавала. Он и ја смо само слали поруке једно другом неколико месеци, пре него што смо прекинули. Рекла сам јој да заправо немам појма ко је он, али може ипак да ме пита било шта. Била је невероватно љубазна, пуна поштовања и захвалила ми је кад се позив завршио. Била сам већ трећа жена коју је назвала, а очито ове друге нису биле тако добре према њој", каже Гвенет.

Ова 54-годишњакиња, чији је мото да је "живот много забавнији ако вам је љубавник милионер", каже да постоји шест правила ако желите да се забављате с богатим мушкарцима.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

1. Кад објављујете своје слике на платформама, унајмите професионалног фотографа. То ће бити скупо, али ће вам се исплатити.

2. Немојте имати секс одмах првог дана.

3. Смислите забавну причу. Милионер неће дуго остати заинтересован само због вашег сексепила.

4. Обавите домаћи задатак и добро истражите свог човека. Свако с озбиљним новцем ће имати и богат дигитални отисак - ако није криминалац.

5. Будите спремни да излазите и с ожењеним мушкарцима.

6. Тражите на правим местима. Богаташа нећете наћи на Тиндеру, већ на страницама попут IllicitEncounters.

БОНУС ВИДЕО: