Наиме, у једној шетњи 2014. године Кристина Раденковић је упознала човека свог живота, ни не слутећи да ће се то догодити насред улице.

 

- Никола и ја смо се упознали сасвим случајно, и то на улици док је он тражио изгубљеног пса, а ја сам шетала своје две куце. У моменту када је мој пас излетео на пут јурећи мачку, замало га је ударио ауто. Никола га је ухватио, пришао ми, дао ми га и тада ме питао да ли сам видела његовог пса. Како сам јако слаба на животиње, дала сам се у акцију да му помогнем. Разлетела сам се тада по крају да га нађем. Када сам га током тражења срела још једном, дао ми је своју визиткарту, а остало је историја - испричала је једном приликом водитељка.

Како је открила, на почетку везе је веома тешко подносила раздвојеност од Николе и често је плакала.

- Морам вам признати да је било јако чудно. Сваки наш сусрет био је љубав на први, други, трећи поглед. Кад се само сетим да сам првих неколико месеци и плакала ако једно од нас двоје оде негде на два или три дана... Нисам подносила раздвојеност - искрена је била Кристина.

Две године након што су отпочели везу, 2016, родила им се ћерка Тара, а три године касније добили су и сина Рогана.

Кристина и Никола су верени, али још увек нису отишли пред олтар, нити им се са венчањем жури.

- Никола и ја нисмо у браку, али можда смо више у браку него други. Ја и мој партнер, надам се доживотни, стварно се много волимо. И подршка ми је, и пријатељ... Што би моја мајка рекла, да сам га свећом тражила, не бих га нашла - рекла је водитељка за магазин "Лена".

БОНУС ВИДЕО: