У Србији ће у четвртак, 15. фебруара током дана бити претежно сунчано време, повремено уз малу или умерену облачност, саопштио је данас Републички хидрометеоролошки завод.

Дуваће слаб и умерен северозападни ветар, увече и током ноћи у скретању на југоисточни, а температуре ће се кретати од минус један до 15 степени.

У Београду ће бити претежно сунчано повремено уз умерену облачност, дуваће слаб северозападни ветар, а температуре ће бити до 12 степени.

У петак такође претежно сунчано, са слабим, јужним и југоисточним ветром. Најнижа температура од -3 до 3 °Ц, а највиша од 10 до 14 °Ц.

Слично врене и у суботу, за који степен топлије. Ветар слаб, јужни и југозападни, крајем дана на западу Војводине у скретању на умерен северозападни.

У недељу се очекује пролазно наоблачење са слабом, краткотрајном кишом, уз скретање ветра на северозападни правац. Најнижа температура од 2 до 7 °Ц, а највиша од 11 до 14 °Ц, најављује РХМЗ.

Од понедељка умерено до потпуно облачно, понегде са слабом кишом и то углавном западу и југу земље, док ће на планинама падати слаб снег.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".