Иако често уме да контрира колегама из жирија, Мили је посебно у овој емисији био расположен за провокације, па је опасно заратио са Светланом Цецом Ражнатовић и Маријом Шерифовић.

Фото: АТА имагес

 

Наиме, док је критиковао певање једне такмичарке из Цециног тима, Мили се нашао на тапету колегиница које нису бирале речи у окршају.

- Када си отишла горе, онда си пукла из све снаге, превише за ту песму, није то то – рекао је Мили, а Цеца се бесно надовезала:

- Пошто смо онима дали шест гласова, ајде да искасапимо свако будуће дете. Ма, то нема појма са животом.

У расправу се затим умешала Марија Шерифовић која није могла да остане имуна на Милићеве речи, па је жестоко одговорила.

Фото: АТА имагес

 

- Мили, сабери се! Саша, је л’ смо у обданишту, шта је бре ово?

Расправа Цеце и Милија наставила се и касније кроз емисију, а продуцент је све време провоцирао бившу сарадницу како нема аргументе, док му је она без длаке на језику узвраћала.

- Аргумент ћеш добити исте секунде! Ућути више, прекини, човече! Да ли си чуо са парламентарно понашање у комуникацији? – говорила је певачица, док је Мили добацивао како није у праву.

Кулминација сукоба настала је у моменту када је Цеца села на столицу пред Милија, па је кроз песму и стихове „Иди па се лечи“ наставила да га провоцира.