Недавно се вратила са турнеје из Америке, па истакла да је публика презадовољна њеним наступима. У новчанику је донела 136.000 евра.

Дара је наступала у градовима попут Финикса, Њујорка, Џексонвила и Мајамија, делећи сцену са својим млађим колегом Анидом Ћушићем. За дочек Нове 2024. године, пар је своје таленте представио гостима у једном луксузном чикашком хотелу.

Сада је решила да поради на свом изгледу и закаже липосукцију. Због тога је померила све наступе који су заказани за јануар и фебруар. 

Певачица је истакла да ће слободно време искористити за нове песме и заслужен одмор. 

- Драги моји, желим да вас обавестим да ћу током јануара и фебруара направити концертну паузу. Тренутно сам посевћена завршавању нових песама и нових пројеката, а после тога идем на заслужени одмор -  написала је Дара на Инстаграму.

Раније су тренинзи помогли певачици да изгуби вишак килограма: 

- Дара има заказану операцију липосукције, те неће моћи да ради и из тог разлога и неће наступати у фебруару. Тренинзима и здравијом исхраном она је успешно изгубила килограме, међутим остала је незадовољна вишком коже. Управо зато решена је да коригује своје тело, те ће се подврћи липосукцији на једној од најбољих приватних клиника - рекао је добро упућен извор за Ало!.

БОНУС ВИДЕО: