Ован

Овнови су познати по ватреној и импулсивној природи. Њихов бес зна да букне попут изненадног пожара, због чега им је јако тешко да контролишу емоције. Ако се којим случајем нађете на удару беса једног Овна, имајте на уму да се то догађа због снажне самоуверености и страсти припадника овог знака. Обично им касније буде жао.

Лав

Лавови поседују одважну и поносну природу, а кад им је его повређен или осете да их људи не цене довољно, тад њихов бес може да наликује рикању афричког лава. Припадници овог знака имају проблема са обуздавањем фрустрација. Они често своје незадовољство изражавају драматичним испадима.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпион

Шкорпиони скривају осећања, али кад им пукне филм, нагомилане емоције из њих излете неочекивано и јако попут ерупције вулкана. Њихов бес се полако накупља у њима, а кад експлодирају, људима обично није јасно како се то догодило јер су деловали мирно.

Јарац

Јарчеви обично делују смирено и сабрано, али испод површине лавина емоција само чека да избије на површину. Припадници овог знака имају проблема с отвореним изражавањем љутње па често незадовољство држе у себи док не дођу до тачке пуцања, преноси астроталк.цом. 

БОНУС ВИДЕО: