Певачица истиче да се Марија уживела у улогу газдовања и да свима наређује у кући: 

- Она је у фазону Нова година је тада, кити се јелка тада, раскићује се пет дана после. Она је као Хитлер строга. Све одређује и мени и свима око себе. Зовемо је газдарица јер нам свима газдује. Баш се уживела, мало превише. Нашла, па зашла. Ја кажем да јој је упало секирче у мед. Мајке ми - Марија је чак успела да намене све ставове и њиховом оцу Радету. 

- Сви је слушамо. Како газдује мени, тако је почела да командује момку, тати, другарицама. Свима. Некако је доживљавамо као да има кредибилитет, ауторитет. Као Саша Поповић или Жика у Гранду. Сви је ми слушамо, гледамо је као Бога - искрена је она.

О песми коју је требала да сними са братом, Ненад је рекао да није са њом разговарао на ту тему. Иначе, песма треба да пева о љубави сестре према брату: 

- Ја сам нешто прочитао на интернету, нисам причао са њом још на ту тему. То није прву дует о коме причамо, први је она одбила, други ја, овај трећи постоји нека игра речи отац и син и то ми је било одбојно. Како сам радио око празника, једва сам чекао да одморим и да се не јављам на телефон и десило се да нисам одговорио, а то је најнормалније јер не јавља се ни она мени некад десет дана, што не замерам, нормално - рекао је он за Гранд и додао:

- Мислим да је малкице бурније реаговала, ја не сматрам да је издаја ако се мени не свиди песма и нећу да је снимим. Ако се појави нека која ми се свиди, наравно да ћу да снимим јер ми је она дража од свих певача, али ми се песма није свидела. То што се она најежила ја њу, не делимо мишљење, она је најавила да је ме није ни питала, али је то било превремено. Не мора то да буде нека тема где смо се ми растали, може нека веселија - завршио је Ненад.

(Грандонлине)

БОНУС ВИДЕО: