Бојана Крсмановић је моделингом почела да се бави са 15 година када је добила први аганжман и од тада њена каријера је кренула узлазном путањом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Krsmanovic (@bojana)

Због препознатљивог младежа изнад усне, зову је и српском Синди Крафорд, а код нас је позната и као сестра од стрица покојне певачице Јелене Марјановић.

Међутим, Бојана никад није хтела а прича о Јелени и томе шта се њеној сестри догодило, наводећи дам не жели да прича о тако приватним темама.

Ових дана Бојана је, као и већина звезда, веома очарана новим модним трендом "жене мафијаша", па је позирала са пренаглашеном косом, црвеним ружом на уснама и златним накитом.

 

 

- Што је човек успешнији треба да буде приземнији и нормалнији. Никада се не бих уобразила - испричала је она пред камерама емисије "Ексклузивно", представљајући свој гламурозни живот посве нормално, одбијајући да изнесе бројне пикантерије везане за припаднике светског џет-сета са којима је повезују новинари након што фотографије са приватних журки заврше у новинама.

Бојана која често долази у родни Београд пре него што је упливала у модни свет рекла је колегиницама на факултету да ће "успети и да планира да прослави своје име".

 

 

Што је рекла, то је и учинила, кренула је од јасне одлуке и стигла до циља. Чим је решила да ће успети, уследиле су кампање за "Гуесс" , "Лисе Цхармел Антинеа" и чувени "Спорт иллустратед" који ју је спојио са Ирином Шајк, али и са Ешли Грејем.

Она је, иначе постала прва Српкиња која је након Ане Ивановић сарађивала са чувеним брендом. "Спорт иллустратед" јој је дао надимак Бо и прогласио једном од најбољих дебитанткиња.