Глумица је гостујућу у једном подкасту, открила да је са пет и по година доживела једну врсту с*ксуалног злостављања.

Александра Јанковић је истакла да нема телевизор и да не прати портале, те да се једино информише на Инстаграму.

Како каже, једном приликом је одслушала емисију где је гостовала глумица Данијела Штајнфелд, која је причала на тему силовања и за то оптужила колегу Бранислава Лечића, који је касније правоснажно ослобођен, а поменути случај је код Александре пробудио осећај стида.

Фото: АТА имагес

 

- Случајно сам дошла до подкаста где је Данијела причала о свом случају, завршило се и освестила сам да сам неколико сати седела непомично на столици. Вратиле су ми се неке ствари откада сам била мала, потиснула сам их, а тог су типа. Имала сам пет и по година. Колико тога потиснемо и свесно и несвесно, том бићу постаје немогуће живети, а проблема и одговорности је све више кроз живот. Дошла сам до осећаја стида који ми је тада проузрокован. Шта дете од пет и по година зна? Можда зна за страх... Ти не знаш шта ти се догађа, а знаш да то није добро. Зашто се тада не каже родитељима, који су били феноменални? Срце је кренуло да ми ради, умирила сам се, повезала сам се са том ситуацијом емотивно и сликом, рекла сам себи: "Опраштам ти". И даље тих трагова има. Шта је то што другоме можеш да опростиш, а себи не? Нема напретка док не разумемо другу особу.

Фото: АТА имагес

 

Александру је играње главне улоге у серији "Азбука нашег живота" навело да пет месеци живи и осећа жену која је жртва насиља.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО: