Након ове тужне вести, појавиле су се информације да је Ненси Мотес оставила писмо опроштаја, у којем је изразила своје дубоке емоције према Џулији на начин који је изазвао пажњу јавности.

Извор за НY Даилy Неwс да је након њене смрти пронађено петострано опроштајно писмо, у којима на три странице говори о томе како ју је "сестра довела до тога да то уради".

Фото: Профимедиа

 

 

Ове тврдње се поклапају са поруком коју је Ненси осатвила на Твитеру, пар месеци пре смрти у тридесет седмој години.

- И тако моја 'сестра' је рекла да поред свих пријатељиа и фанова није јој потребно више љубави. Тако да сви знате да је 'америчка драга' у ствари К**КА! - написала је тада Ненси.

Десет година касније, огласио се и Ненсин вереник, Џон Дилбек. Он је у изјави за Даилy Маил, сада ставио терет оптужби делимично на Џулију, делимично на њихову мајку Бети.

- Чини ми се као дам био у коми. Живот је некако стао, цео свет се распао након њене смрти. Никада се нисам опоравио. Знате, после тога нисам више имао ниједну озбиљну везу. Чак и после десет година, осећам се уништено. Ненси је била мој свет. Направила је рупу на мојој души, осећам се тако празно и непоптуно без ње. Кажу да сте стварно срећни ако нађете сродну душу у животу, и можда је то то за мене. И даље се трудим да гајим наду, али ево нас десет година после. Када је Ненси умрла, делићи се више никада нису сложили. Мој живот је уништен, јер сам видео будућност са њом.

 

 

Иако никада није јавно коментарисала ову трагичну ситуацију, глумица је изненадила многе својом храброшћу. Само месец дана након губитка сестре, појавила се на додели Оскара са широким осмехом. На тој церемонији, десио се и чувени селфи са Еллен ДеГенересом и другим холивудским звездама с А листе.

У опроштајној поруци, Ненси је навела колико је огорчена на сестру:

- Моја мајка и такозвани 'браће и сестре' криви су зато што су ме гурнули у најдубљи облик депресије који сам икада осетила". Сада је своје мишљење о Џулији и њеном односу са сестром изнео и Џон: "Писмо јасно говори о томе колико је страшно и уврнуто Џулија мучила Ненси целог живота. Говори колики очај је она осећала. То ломи срце. Свако може да види зашто би неко у Ненсиној позицији био гурнут толико далеко, да једини начин да побегне од тог мучења је видела у томе да одузме себи живот. То је оно у шта је она јасно веровала, навео је.

Фото: Профимедиа

 

 

- Толико пуно људи је разоткривено, токсичне звезде, чекам на Џулијин пад, осећам да је само питање времена. Али сада је та прича у сенци других скадалозних догађаја, који се изгледа дешавају на недељној бази, само се пребацимо на следећи скандал - закључио је.

Ако сте у депресији или помишљате на самоубиство, постоји више начина да добијете психолошку помоћ. Број СОС линије клинике “Лаза Лазаревић” је 011/7777-000. Број Центра “Срце” за пружање емотивне подршке особама у кризи и превенцију самоубиства је 0800-300-303.

БОНУС ВИДЕО: