Познато је да су многи глумачки парови у браку, а Драган Гаги Јовановић и Бранка Пујић изазивају посебне симпатије публике и јавности. Једном приликом, глумац је говорио како је упознао лепу Бранку.

Фото: АТА имагес

 

 

- Први пут кад сам је спазио, знао сам да ће бити моја. Морао сам мало да причекам, али вредело је. Немамо рецепт за срећан брак. Нас је од првог дана везивало поштовање које гајимо једно према дугом. Никада се између нас није испречила каријера или нешто материјално. Драго ми је што је поред мене неко ко има љубави за све, ко је спреман сваком да помогне и ко воли живот. Срећан сам што је Бранка скромна и што сам њене жеље могао да остварим - рекао је Јовановић, а Бранка је открила да је у том периоду била у емотивном односу са другим мушкарцем. 

- Тада сам имала дечка. У почетку смо се дружили, био је духовит, много смо се смејали, и с временом ми се увукао под кожу - рекла је Бранка раније за Глорију, а однос између ње и Драгана се само појачао на снимању филма "Свето место".

Фото: АТА имагес

 

 

- Али, нешто се догађало и пре тога. Сећам се, кад ме је први пут видео на Академији, рекао је да ћу му бити жена. Имао је цео план за нас, а мени је у почетку са њим било врло лепо, све је кренуло из дружења и спонтано је прерасло у ово што имамо данас. Најјаче оружје су му шарм и племенитост. Духовит је и врло мужеван, али је и јако добар човек - рекла је глумица.

Глумачки пар је 30 година у брачној заједници, из које су добили и ћерку Анђелу, која је наследила њихов таленат, па је можемо гледати у актуелним домаћим остварењима.

Анђела, Драган и Бранка су играли заједно у серији "Швиндлери", а отац и ћерка појавили су се и у пројекту "Мој рођак са села".

БОНУС ВИДЕО: