Глумица Јана Милосављевић је остала упамћена по улози мале Зоне у култном филму "Зона Замфирова" који је оборио све рекорде гледаности када је приказан.

Јана је имала само 11 година када је отишла у Пирот на снимање, а тај период њеног детињства је испуњен дружењем са неким од најзначајнијих имена домаће кинематографије, међу којима је био и Драган Николић.

Фото:АТА имагес

 

 

Поред бројних анегдота из тог периода које је са нама поделила у емисији "Бинџ", извојили смо једну у којој је главни актер управо Гага Николић.

- Милена Дравић је била велика дива и једна озбиљна жена, фина, али резервисана и фокусирана на посао, а Драган је био сјајан. Сећам се да сам једном певала у соби и после неког времена чујем да ми неко куца на врата, а ја се дерњам, певам неке песме. Он је то чуо, стао испред врата и прислушкивао ме неко време. Ја сам хтела у земљу да пропаднем - рекла је Јана у емисији "Бинџ".

Више о томе погледајте у следећем снимку:

Из недеље у недељу у подкасту "БИНЏ" Вечерњих новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...