Атрактивна црнокоса је на драмској сцени активна још од друге половине прошлог века, а данас се чини као да је време за њу стало. Има 61. годину и изгледа боље него неке њене колег

Јасно је да је Лидија Вукићевић и даље сан многих мушкараца, а сада је проговорила о удварачима. Глумица је поделила једну несвакидашњу анегдоту, о мушкарцу који је њену представу гледао безброј пута: 

 

 

- Ја сам имала једног мушкарца у животу који је 100 пута гледао моју представу. Он једноставно није пропустио ни једно извођење - изненадила је Вукићевићева, па објаснила због чега је то био случај.

- Почетак представе је био јако интересантан, одвијао се у кревету, а ја сам била у тој сцени, и он је просто морао то да гледа сваки пут. Ничег вулгарног није било ту, али је он једноставно желео да гледа ту сцену. Чак је и знао текст од речи до речи, боље од глумаца - шокирала је Лидија.

 

 

Глумица је затим наставила: 

-То је била озбиљна ситуација. Ја сам била у некој спаваћици и то га је изузетно ложило. Пошто је то била ротирјућа сцена, увек се питао ''А шта се дешава онда када одете тамо'', а ми трчимо да се пресвучемо - закључила је глумица у емисији "Магазин Ин".

БОНУС ВИДЕО: