Однос певача и фудбалера није добар иако живе под истим кровом, али ситуацију је додано потресла Јеленина изјава у једној емисији да она Душка воли, а он њу не. 

Због емотивне тензије међу изабраницима, астолог Весна Радомировић је отворила карте. 

Истакла је да је црна магија присутна на естрадној сцени и да су јој подлегле највеће звезде  из региона: 

Весна тврди да је Јелена жртва црне магије, а Душко влашке: 

- Јелена Карлеуша је жртва црне магије на којој активно раде људи из њеног најужег окружења. Ипак, карте јасно показују да је она Душкова једина љубав, да он ниједну жену неће волети као њу и да ће остати везан за њу колико год се томе опирао. Док Јелени бацају црну магију за све сегменте живота, Душку раде влашку магију како не би остао у браку. Ипак, код њих видим помирење и склад који ће их вратити на стари однос - рекла нам је Весна.

Јелена Карлеуша је у искреној исповести признала је да је са некадашњим фудбалером Душком Тошићем у браку само на папиру, те да је она та која њега и даље воли, али да љубав није обострана.

- Ми смо у браку. Ја мислим да Душко мене не воли, али ја њега волим. Сигурна сам да ме не воли. У браку смо про форме. Кренули смо својим путевима, иако живимо у истој кући. Највише смо због деце под истим кровом. Атина и Ника заслужују да су поред маме и тате. Душко је отац моје деце и за њега бих дала живот. Примила бих метак за њега - рекла је Јелена за Информер.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: