Многи су се одмах запитали и да ли ће након тога кренути његов водитељски ангажман у ријалитију "Елита". Како је он недавно објаснио, требало би да буде задужен за вођење програма и разговор са такмичарима, док ће они бити гости у његовом програму.

- Нећу се више такмичити, али бићу водитељ. Неколико пута недељно треба да улазим унутра код њих, па ћу са њима водити програм, то јест ја програм, а такмичари су ми као гости - објаснио је Мики за "Информер" тада.

Иначе, Мики је јуче усликан у Шиду на популарној Кобасицијади и то са бившим цимером Микицом Бојанићем и Радомиром Такијем Маринковићем, оцем актуелне учеснице "Елите" Маје Маринковић.

Фото: АТА имагес

 

Многе је зачудио овај спој, како су Микица и Мики често критиковали Мају, а више пута су имали жестоке свађе са њом, иако је Маринковићева током "Задруге 6" често наводила како јој је Бојанић једна од најближих особа у кући.

Фанови ријалитија "Елита" и даље чекају да Мики уђе у Белу кућу као водитељ, а пред Нову годину појавио се на "Елитовизији" као члан стручног жирија, заједно са Дејаном Драгојевићем, Давидом Драгојевићем и Дејаном Милићевићем.

БОНУС ВИДЕО: