Ксенија Флоренс Габријела Софија Ирис, принцеза од Саксоније, у среду је ушла у историју као прва аристократкиња која је позирала за Плејбој. Ево како изгледа ова насловница.

Ова 37-годишња краљевска и ријалити звезда скинула се за насловницу немачког издања магазина Плаyбоy за март 2024. — а унутрашња страница часописа је врло провокативна, са фотографијама аристократкиње у топлесу, како не носи ништа осим чаршафа који је стратешки постављен преко њеног тела.

Принцеза Ксенија носи бели купаћи костим са спуштеним горњим делом и раскопчаним међуножним копчама. Она такође позира у топлесу поред базена, а једини одевни предмет на манекенки је провидна сукња са прорезима до струка.

У интервјуу је рекла да би се "изненадила" кад би чланови њене породице купили копију њеног Плејбој издања у знак подршке, али се нада да ће га "барем толерисати". Она такође напомиње да би племенити преци, укључујући пра-пра-пра-прадеду и последњег краља Саксоније, Фридриха Августа ИИИ, "дефинитивно одобрили" овај њен потез.

Иако Немачка није имала активну краљевску породицу или монарха од краја Првог светског рата, земља има неколико племићких кућа које су у једном тренутку владале једном или више немачких држава.

Иза фотографисања крије се оснажујућа порука краљевске ријалити звезде, која је своју високу титулу стекла као потомак немачке куће Ветин. Како је рекла Паге Сиx, Ксенијин циљ је био да покаже да је "свака жена лепа таква каква јесте".

- Не морате да се прилагођавате трендовима или да оперишете своје тело само да бисте некоме угодили. Имам стрије и поносна сам што могу да их покажем, рекла је у интервјуу за насловницу за Плејбоја.

Фото: Профимедиа

 

 

Такође је схватила неке од "предрасуда" везаних за тело које је искусила током свог времена на телевизији.

- У неким ријалити ТВ емисијама, ја сам била једина којој ништа није урађено на њеном телу, рекла је принцеза, која се тренутно појављује у "Б: Реал – Праве познате личности, прави живот".

Наставила је рекавши да су "друге жене, од којих су неке имале много операција, рекле да им ја нисам конкуренција јер нисам имала облине и нисам била женствена".

(Блиц жена)