Нусрет Дестановић, последњи пут је виђен на бензинској станици у Карајукића бунарима, два сата након поноћи, након чега му се губи сваки траг. Возило марке голф ИВ, које је припадало Дестановићу, пронађено је у Козарачкој улици у Новом Пазару. Возило је, према незваничним изворима, на ту локацију превезао рођак Нусрета Дестановића, за којег се верује да се тренутно налази у Аустрији.

Полиција је одмах покренула истрагу након што је пријављен нестанак, а потрагу за Дестановићем подржало је и неколико стотина грађана. Возило је, по налогу дежурног тужиоца, одвезено на полицијски плац у Новом Пазару, где ће бити подвргнуто даљој анализи у склопу истраге.

Фото: Друштвене мреже

 

Иако су информације још увек фрагментарне, полиција интензивно ради на расветљавању свих детаља везаних за овај случај. Локална заједница је у шоку, а породица и пријатељи Нусрета Дестановића траже одговоре.

Како истрага напредује, очекује се више информација о околностима под којима је дошло до овог трагичног догађаја. Јавност је позвана да пружи сваку информацију која би могла помоћи у расветљавању овог случаја.

(Санџак данас)

БОНУС ВИДЕО: