Чувени глумац Џон Траволта вероватно је највећа звезда Санрема, али тешко да је претерано задовољан због начина на који се то десило. Наиме, глумац из "Бриљантина" и "Петпарачких прича" био је гост на највећем италијанском догађају године, када је музика у питању, а дочекан је овацијама и уз топлу добродошлицу. Ипак, његова појава убрзо је доживела преокрет.

Након пар питања, глумца су питали да рекреира неке од својим најчувенијих плесних покрета, као онај чувени из Тарантиновог филма, али онда је уследио хладан туш за Траволту.

Фото: Профимедиа

 

 

Траволту су повели да научи да одигра плес 'Ил Балло Дел Qуа Qуа', такозвани птичји плес (цхицкен данце), а он уопште није деловао забављено.

Бацио је шешир који је личио на пачји кљун, који су му дали за перформанс, и деловао помало изгубљено. Ипак, није одбио да то уради, научио је покрете и одиграо тај плес, чиме је забавио милионе гледалаца.

Након тога, забранио је италијанској телевизији, како преносе страни медији, да преносе слике овог плеса, судећи по локалним италијанским медијима.

Водитељ шоуа Амадеус тврди да је Траволта све знао и да се сложио са тим. Други водитељ Фиорело рекао је да је овај моменат био "застрашујућ", а коментари на друштвеним мрежама називају перформанс "срамотним" и "понижавајућим". 

Новозелански глумац Расел Кроу такође је био део Санрема, где је открио да има италијанско порекло. Он је такође искористио прилику да се нашали на Траволтин рачун.

- Упркос твојим коренима, немаш италијанско презиме - рекла је водитељка Кроуу, па онда навела глумце: - Дикаприо, Де Ниро, Копола... 

Потом је Расел Кроу додао: - Траволта! - и почео да имитира птичји плес, док су се сви смејали грохотом.

(Glossy)

БОНУС ВИДЕО: