Славен је у последње време на врхунцу славе, ниже успех за успехом. Ангажован је у бројним представама и филмским пројектима, а сада је прихватио и водитељски изазов. 

Полако се ближи организвање "Песме за Евровизију", па су се одличили за Славена због његове харизме. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slaven Došlo (@slavendoslo)

Глумац је истакао да је за припрему сваке улоге неопходно и одређено одрицање:

- Сваки пут кад кренем да радим, ја се питам: “Боже, шта је ово?“ Била ми је доста занимљива, а истовремено и захтевна улога у серији “Бранилац“. Страшно је емотивна та епизода коју смо снимали, али на крају је све било добро. Снимали смо и филм у Хрватској, због ког смо морали да смршамо 15 килограма. То је био тежак задатак, али сам успео да све урадим како треба - рекао је он. 

Дошло је истакао да припреме за улогу водитеља нису још увек почеле: 

-Кренућемо још мало да се спремамо, сад сам у овом материјалу за представу и гледам да што више то склопим, пре него што почне цела прича са Песмом за Евровизију. Не знам шта да кажем, осим да ми пожелите срећу. Имао сам и раније сличне ангажмане тог типа, али ништа да је овако озбиљно, па ми је све деловало занимљиво. Знам све те људе, гледао сам и прошле године када је Милан Марић био и рекао сам: "Што да не!" - узбуђено је рекао Славен.

Информација која га је највише обрадовала јесте то да ће сцену делити са Драганом Косјерином. 

- Супер ми је био Милан Марић и цела та организација ми је дивна. У тој одлуци да прихватим ми је баш значило то што ћу на сцени да будем са Драганом Косјерином која увек делује спремно и стамено, тако да ако ја будем мало неодређенији, она је увек ту да ми помогне.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: