Маја Волк својом позитивном енергијом шаље поруку да је у души млађа него икада, а тело и организам одржава практиковањем здраве исхрана, као и самог начина живота.

Многима је инспирација, а како и не би, будући да је преживела много тога и успела да задржи позитиван дух и мотивацију.

Фото: М. Лабудовић

 

 

Упркос томе што гази 7. деценију, изгледа далеко млађе, а тако се и осећа. Познато је да је Маја до пре неколико година уживала и у љубави са једним Грком, а љубавна прича нема срећан крај.

Наиме, веза са Грком Никосом Гусгунисом привукла је велику пажњу, пар је био на корак до венчања, а онда се десио шок обрт којем се нико није надао, па чак ни Маја.

Мају је бивши вереник понизио на најгори могући начин, док јој је све ствари оставио у кесама за ђубре, испред улазних врата свог дворишта. Међутим, Мају ово није пореметило, нити јој је срозало самопоуздање.

Фото: Инстаграм принтскрин/majazmaja59

 

 

Уместо да јадикује над судбином као што би многи урадили, Маја је са осмехом на лицу говорила за "Сторy" о свему што јој се десило у Грчкој.

- То је било коначно стављање тачке на један период љубави. На крају је све и у емотивном смислу добро испало, јер он није желео ни да ме види, тако да сам чекајући на пријатном ветрићу у дворишту цркве педесет метара од његове куће била поштеђена излива негативних отровних осећања. С друге стране, мој Михаило му је све рекао на леп начин, није му дозволио да вређа и "поклопио" га је аргументима. Најважније је да се велики блендер вратио кући - објаснила је Маја за Сторy.

Иако је имала подршку сина Михаила, тешко је поднела понижења која су је сачекала у главном граду Грчке. Мада је свесна да све што њен бивши вереник ради није у складу са понашањем ментално здраве особе, јер како и сама каже на њега је период изолације и пандемије корона вируса лоше утицао. Испред улазних врата оставио је све њене ствари спаковане у кесе за ђубре које је Михаило покупио док га је она чекала у близини Никосове куће.

- Мислим да су корона и наша раздвојеност биле окидач за параноју која је већ била присутна. Почело је са страхом од крађа, страхом од Цигана, страхом од пожара, а сада је све то добило неслућене димензије.

Фото: Инстаграм принтскрин/majazmaja59

 

 

- Знам да он за све користи велике кесе псеће хране, и у 13 кеса је покушао да спакује све – од фотографија, гардеробе, до блендера и дехидратора. Хвала му што ми је уштедео и нерве и време да ја то сама урадим… Његови мотиви су необјашњиви са становишта зреле ментално здраве особе, али требало је да претпоставим да је ово могуће код човека који нема ни једну једину ни успомену нити лепу реч за било коју женску особу с којом је имао дужу везу или брак. Сећам се да, кад сам једном покушала о томе да разговарам с њим, да сам помислила : "Боже, ово и мене чека – све најгоре кад се заврши."И тако је и било. За њега сам ја синоним за највеће зло и умислио је да сам све време тајно ковала план да довучем своју породицу код њега и све му узмем. Нажалост, када такве фикс идеје узму маха, ту разум, аргументи, докази ништа не могу да промене - објаснила је Маја.

На питање шта осећа према Никосу после свега, у свом стилу је одговорила:

- Осећам само бескрајно сажаљење и тугу према човеку коме нисам могла да помогнем. По ко зна који пут се обистинила изрека да нема неизлечивих болести, само неизлечивих људи - закључила је.

БОНУС ВИДЕО: