Планета карме Сатурн почиње да укључује свој судбоносни утицај, па, тако, крај фебруара неће бити лак, јер Сунце и Меркур залазе у знак Риба, погоршавајући тему емоционалне одговорности и зрелости у животу сваке особе.

Сатурн је најтврђи учитељ у астрологији, он је као строг отац; никада не даје поклоне ни за шта, већ само за труд и залагање. Ипак, његови дарови су најбогатији!

Фото: Профимедиа

 

 

У фебруару 2024. почиње важан фокус на Сатурну, пошто 22. фебруара Сунце почиње да пролази кроз знак Риба, где се налази ова планета. Сунце вас увек тера да се фокусирате на неку планету, што значи да ће се сваки човек суочити са тренутком када падају ружичасте наочаре.

Прва важна тачка биће пун месец у Девици 24. фебруара, који се јавља у опозицији са Сатурном.

Ован

Пун месец се дешава у радном сектору, па може доћи до неког непријатног тренутка у вашем тиму са неким од ваших колега. С тим у вези, вероватно ће доћи до малог неспоразума. На крају ће се све решити у вашу корист.

Лав

Пун месец се дешава у вашем финансијском сектору, тако да ће ово бити одлична прилика да добијете унапређење и превазиђете неке личне несигурности. Дефинитивно ћете јасно видети какво самопоштовање имате и колико вас други цене. Добићете подршку од особе која је на вишој позицији од вас.

Девица

Можете добити унапређење, али уз то ћете имати озбиљну одговорност према људима или посматрању људи прилично озбиљног нивоа. То је случај када вам се може дати нека позиција, али у исто време очекујете да ће од вас бити затражено да своје дужности обављате прилично оштро.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелац

Ваш пун месец се јавља у сектору статуса и постигнућа, тако да заиста можете добити озбиљно унапређење и биц́е повезано са тајним покровитељством неке озбиљне особе

Рибе

Можда имате сукоб са неким из менаџмента, штавише, због чињенице да се од вас може више очекивати. На пример, појавиц́е се озбиљнији шеф који може оштрије да се ухвати у коштац са неким задацима на послу.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: