Глумац Драган Мићановић и његова бивша супруга Ана Софреновић својевремено су носили титулу једног од најлепших глумачких парова. 

Њих двоје су били у браку 13 година, а из те велике љубави родиле су се две ћерке, Ива и Лена. Иако су 2011. године решили да ставе тачку на свој брак, Драган и Ана су се подједнако добро старали о ћеркама.

Фото: Срић С.

 

 

Оне су сада одрасле девојке, које могу да доносе одлуке, а родитељи се увек труде да им буду подршка и ослонац.

Старија Драганова ћерка Ива има 25 година и не живи у Србији. Она је с почетка студија отишла у Словенију, где је учила, а сада и завршава студије и све је извесније да ће кренути стопама својих родитеља. 

О Иви се не зна много, осим да студира у иностранству, а многи су приметили да веома личи на своју мајку Ану, која је својевремено важила за најлепшу домаћу глумицу.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Mićanović (@_everin)

 

Читава Европа је игралиште младе Иве Мићановић која се на "Инстаграму" хвали посетама различитим деловима старог континента као што су Амстердам, Грац, Марибор...

За разлику од старије сестре, Драганову млађу ћерку Лену смо имали више пута прилику да видимо у медијима. Тата ју је поносно показао на једном престоничком догађају. 

Фото: АТА имагес

 

 

Лена има 18 година и тренутно похађа средњу школу. По домаћим медијима се писало да гаји велику љубав према путовањима и страним језицим. Многи кажу да лепа Лена ликом доста подсећа на тату Драгана.

Било како било, ове две дивне девојке су велики понос својих родитеља, Драгана и Ане, а у којем правцу ће ићи њихов даљи живот и каријере остаје нам да видимо у годинама које су пред нама. 

(Glossy)

БОНУС ВИДЕО: