Баки Б3 је баладу "Куда ћу сада", написао за Жељка Шашића, али је он никада није снимио иако му се изузетно допала. 

- Нова балада "Куда ћу сада" је аутобиографска песама која описује мој живот.  Живот у песми и на споту… Игор Икс је радио спот, аранжман Сеад Мухареми. Ја сам певао и компоновао. Срећан сам баш због тога што је песма дуго стајала. Песма је преко двадесет година била у фиоци, а била је намењена Жељку Шашићу - прича Баки и додаје да су он и његов брат Гаги Ђогани хтели да продају песму и зараде новац.

Фото: АТА имагес

 

Капара за песму је већ била плаћена, али је Жељко одустао када је живот са Соњом кренуо у погрешном правцу: 

- Гаги је дошао до мене, довео је човека и хтели смо да је продамо јер је народњак. Жељко и Соња су тада били у браку, отишао сам код њих. Пустио сам му песму, он се одушевио, дао је капару. После неког времена је звао и одустао од снимања песме, само је рекао да се разводи. Песма га је погодила - испричао је Баки Б3 и додао да је песма расплакала Соњу и Жељка:

- Песма је настала кроз мој живот, када сам се развео. Говори о томе како је било, колико смо били заједно. Цео живот је у песми. Добар је спот, песма… Када је чуо песму није му било свеједно. Видео сам сузе код Соње, а видео сам сузе и код Жељка. Била је у његовом фазону, а сада, након двадесет година сам је променио. Тако је суђено - прича Ђогани.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: