У том тренутку Ђоковић је био први на АТП листи, а Ивановићева на WТА, па су прихватили позив шпанског водитеља Пабла Мотоса који је у потрази за ексклузивом злоупотребио њихово поверење.

Штавише, обоје су били више него расположени, заједно су изашли из аутомобила који је био у студију, опуштено су ћаскали, а онда их је дочекало непријатно, чак и увредљиво питање, пише "Мондо".

- У Шпанији, када дечак и девојчица заједно играју тенис, то значи да се дечаку свиђа девојчица. Јесте знали за то? - питао је водитељ Новака и Ану након што су причали о томе да су се као деца стално играли тенис, а док је српској тенисерки у "слушалицу" стизао превод са шпанског, нашем асу је било јасно шта то "потенцира".

Фото: Профимедиа

 

Прво се насмејао, а затим скренуо поглед и било је јасно да је обома неугодно због тога, па је Ђоковић само рекао: "Следеће питање, молим вас".

Срећом, водитељ се више није враћао на ову тему, пошто су обоје у том тренутку били у срећним везама. Штавише, Новак се оженио следећег лета са дугогодишњом девојком Јеленом Ристић, са којом данас има двоје деце, док је управо те године Ана Ивановић упловила у везу са фудбалером Бастијаном Швајнштајгером и њих двоје су у браку од 2016.

БОНУС ВИДЕО: