На ТикТок-у је објављен снимак на коме се види како се погребно возило са сандуком унутра креће са отвореним гепеком.

- Погребна опрема на отвореном. Сад ће да испадне. Иди у п*** материну, сад ће ми испадне на кола - чују се помешани гласови мушкарца и жене који су у неверици шта се дешава возили за комбијем.

Људи који су се кретали иза возила снимили су добар део ове бизарне вожње и управо се десило оно што сви слуте након што виде ову сцену - сандук је испао на улицу!

- Ево оде. Оде, оде! Боже ме опрости, мајко моја... Ваљда је празан! Ово само у Србији има - говоре људи који су снимили целу сцену покушавајући да дођу до даха од смеха.

Док су они пролазили сандук и заустављен комби, радник погребног предузећа је видео шта се десило, након чега је пришао сандуку и покушао да га врати унутар свог возила.

 

 

У Бору има шест погребних предузећа, каже један од власника и додаје да му је познато шта се десило колеги али каже да је у питању била хитна "интервенција" и да је сандук био празан.

- Дешавају се грешке људима у брзини, сандук је био празан. Остао му је вероватно отворен гепек јер је у питању био смртни случај у стану у једној згради, па је колега журио да одвезе опрему како би покојника превезли на време у капелу. Нису хтели да тело преноћи у стану - каже власник једнног погребног предузећа и додаје да су се сву слатко насмејали овој сцени али да професионализам у овом послу мора да буде на нивоу.

Снимак је изазвао буру коментара:

- Маратонци трче почасни круг - пише у коментару.

- Како не проваљује да нису затворена врата човече - додаје други корисник.

- И да падне неће му ништа бити - наставља низ комичних коментара.

БОНУС ВИДЕО:

(Информер)