Лекари у Тиршовој и поред надљудских напора нису успели да се изборе за живот дечачића, који је у ту болницу пребачен одмах након пада из Опште болнице у Параћину.

Наложена је обдукција, након чега ће се знати које је све повреде беба имала и тачан узрок смрти.

Подсетимо, стравичан догађај који је по други пут унесрећио породицу Ђ., расељену давно са Косова, догодио се у присуству родитеља преминуле бебе, када је њен деда по оцу, Момчило Ђ, изнео бебу са носиљком из аутомобила и крену степеништем ка стану у ком су живели у једној од зграда у параћинском насељу Јагодњак.  Желећи да беби намести ћебенце које јој је покрило лице, деда је носиљку за тренутак прислонио на гелендер,након чега је беба испала и завршила у подруму зграде, пролетевши кроз пролаз између степеништа.

Фото: З. Рашић

 

Ова стравична трегедија подсетила је на још један ужас који је доживела иста породица пре 14 година у изнајмљеној кући у Главици, где су тада живели. Отац управо преминуле бебе изгубио је у пожару брата и сестру, близанце који су тада имали само три године.

Он је тада имао 11 година и налазио се у другом делу куће, па је избегао трагедију и остао неповређен.

- Као да се та породица камењем на бога гађала - био је коментар једног од комшија након што је чуо да је несрећна беба преминула.

БОНУС ВИДЕО: