Певачица Рада Манојловић недавно је изразила жељу да сними дует са својим братом Ненадом Манојловићем, међутим, он је одбио песму која говори о љубави сестре и брата.

Рада је тада истакла да њен брат није желео да се везује за њу од самог почетка његове каријере, а сада се огласио и Ненад, те открио разлог одбијања дуета.

- Прочитао сам неке ствари о томе на интернету, а да будем искрен, нисам ни причао са њом на ту тему. То није први дует који ми је предложила, то је неки трећи или четврти о ком причамо, рекао је Ненад.

Фото: АТА имагес

 

 

- Прва два сам ја предложио, па је она одбила јер јој се није свидео, а други се мени није свидео нимало. У овом трећем постоји та нека игра речи која помиње оца и то да је одвео сина негде са собом. Мени је то мало било одбојно. Тада смо радили Нову годину и буквално ниједан дан нисам био слободан, па сам само гледао када ћу да проведем нешто мало времена са клинцима и супругом. Хтео сам да оставим телефон јер стално звони и када бих се јављао сваком на телефон, данима га не бих испуштао из руке. Десило се да јој нисам одговорио, али то је нешто најнормалније јер се ни она мени не јавља по десет дана. То је нормално и не замерам јој, рекао је Ненад, па прокоментарисао сестрину реакцију на одбијање песме.

Фото: АТА имагес

 

 

- Мислим да је мало бурније одреаговала јер ја нисам хтео да снимим песму која ми се није свидела. Она је најавила дует, а да ме није ни питала. Било је мало превремено, закључио је Ненад за Блиц.

БОНУС ВИДЕО: