На прошлогодишњем Санрему, Ибрахимовић се појавио се песмом Наде Топчагић "Јутро", након чега му је она певала и на рођендану.

Лепа Брена је показала колико је поносна због фудбалеровог геста, те ја на Инстаграму поделила снимак са престижног фестивала, а уз то је кратко поручила:

- Маестро - написала је она.

Фото: Инстаграм принтскрин/lepabrenaa

 

Иако се ове године Златан појавио са песмом другог извођача, Нада Топчагић признаје да није разочарана.

- Супер, нека је изашао са Бренином песмом. Надам се да ће следећи пут изаћи са неком трећом. Знате како, он воли песме са наших простора, од наших извођача, а моја песма му је била најдража. Он је то и рекао, растао је уз песму "Јутро је". Прославио је 500-ти гол уз ту песму, била сам му на рођендану... Али воли и друге песме. Када сам била на његовом рођендану, врло ме је изненадио, воли рецимо песму и од Ане Николић "Сандале", воли и Дару Бубамару, Халида Бешлића... Све слуша. Има разнолик музички укус. Не осећам се издано, битно је да буде песма са наших простора. Нек дође и неко други на ред, а не само ја - рекла је Нада кроз смех и открила да Златан није једини спортиста који је њен велики фан, те да и други радо слушају њене песме:

- Новак Ђоковић је играо коло уз моју песму, певао је и он "Јутро је", доста ме је волео и Саво Милошевић, кошаркаши... Много ме људи воле, има доста спортиста међу њима. Недавно сам наступала у Краљеву и без икакве помпе и реклама, трг је био пун, то је било страшно! Оно што ме је највише одушевило је што је међу публиком било много клинаца, а могли су да бирају где ће да оду.

БОНУС ВИДЕО:

(Блиц, Информер)