Несрећа се догодила 29. јануара у касним вечерњим сатима када је несрећно дете деди испало из носиљке.

Ужасан тренутак догодио се када је наводно деда покушао да намести ћебе у носиљци у којој је беба била.

Дете је пало са првог спрата између степеница у подрум, одмах је превезено у болницу али нажалост није му било спаса.

Дете је прво било у Клиничком центру а потом у Тиршовој.

Деда бебе у страшној трагедији изгубио близанце

У згради у којој живи цела породица, којој се ова несрећа десила, сви су у шоку и на сва питања само су одмахивали руком. Један од комшија испричао је тада да је Момчило Ђ., бебин деда који има око педесет година, врло потресен и да спава под седативима.

- Као да зла коб прати ту породицу. Момчилу и његовој супрузи, која је медицинска сестра, 2010. године десила се страшна трагедија. Двоје деце, син и ћерка близанци, изгорели су у пожару у изнајмљеној кући у којој су тада живели, у селу Главица! Сви медији су о томе тада писали. Страдала деца имала су три године. У кући је у том тренутку био и њихов старији, једанаестогодишњи син. Он је отац сада повређене бебе. Соба у којој су били близанци потпуно је изгорела, а дечак је био у другом делу куће и није му се, срећом, ништа догодило - испричао је тада саговорник "Новости".

Параћинско насеље Јагодњак не памти да се икад десило овако нешто и сви који су чули за несрећу.

Сам догађај је за неверицу, кажу, али никад се не зна шта све живот може "да намести".

- Тешко је и родитељима и деди, не могу да се приберу. Све зграде тог типа, иначе, имају таква степеништа, са простором између њих, па се може пропасти у подрум. Стварно небезбедно, посебно за децу која су по природи несташна, радознала и свашта раде. Ти подруми су плитки, више су сутерени и станари ту држе различите ствари. Али ето, никоме никада ни на крај памети није било да може да се деси овако нешто - каже, видно потресен, један комшија.

(Блиц,Информер)

БОНУС ВИДЕО: