Дива је често у сукобима са колегама са музичке сцене, али и глумцима. Позната је по специфичним одговорима када је неко "поткачи", али исто тако уме да пружи и руку помирења.

Тако је пре неколико година заратила са Андреаном Чекић са којом је била у добрим односима. Међутим, њен Инстаграм показује да је дошло до промене. Карлеуша прати само око 50-ак људи, а међу њима је и Андреана Чекић. 

Обожаваоци ових певачица су отворили ову тему на друштвеној мрежи "Икс", а многима је пало на памет да би било идеално да  Андреана и Јелена укрсте гласове. 

Међутим, певачице нису потврдиле да је дошло до званичног помирења: 

Подсетимо, док је жирирала у "Звездама Гранда", Карлеуша је често истицала да певачице не треба да почињу каријеру у кафани.

- Ја сам почела да радим по клубовима у Бечу.... Могу да нађем моју слику, имала сам 13-14 година... Јелена Карлеуша је дошла да гостује у Бечу, баш у кафани. У ствари, није ни Беч, него место поред. То је баш кафана, тако да не може да каже да никад није певала у кафани. Јесте! То што она жели да избрише прошлост или нешто друго, то се ради, то је ок - изјавила је Андреана и тако започела рат са колегиницом.

Јелена је узвратила у њеном добро познатом маниру: 

- Молим моје фанове да не нападају разне чекиће, турпије, бонсеке, јер је сваки мој фан већа звезда и има више пратилаца од тих анонимуса - рекла је Јелена.

Упркос томе, Андреана Чекић је једном изјавила да је Јелена "маг шоубизниса".

- Карлеуша је маг за шоу бизнис, она зна и уме то да ради, Јелени замерам што уме да чачка колеге. Али на крају дана схватимо само да је све то шоу-бизнис. Али готивим и њу и поздрављам је, имамо и истог менаџера, ваљда ћемо се здружити - истакла је она.

БОНУС ВИДЕО: