Корисници друштвених мрежа су жестоко ставили на мету критика Вики Миљковић због тешких речи које је упутила младом Омару из Скопља. 

Викин коментар се односио на његов фиички изглед, односно рекла је да мора да смрша, иначе неће за њега гласати у наредном кругу: 

- Уколико не будеш смршао до следећег појављивања, круга или чега год... - рекла је Вики.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Звезде Гранда

 

- Пусти бре човека - надовезала се Цеца, али је Вики била упорна:

- Чекај, пусти ти мене... Не може да се бави овим, да има оволико година колико има... - рекла је Виолета и навукла гнев Марије Шерифовић, која је истакла да је то дискриминација.

- Не, то се не зове дискриминација. Марија, не може... Ја њему нисам рекла да мора да смрша 20 кила. Ја му нисам рекла да је дебео - бранила се Вики, а Марија је тад побеснела.

- То се у нормалној цивилизацији тако не говори, знаш.. Затуцани сте и неваспитани. Можда дечко има здравствени проблем, па не може да смрша. Није све у храни. Нисте у праву. Постоје начини да се то каже и спроведе у дело. Одвратан ти је начин. Вики, за то би у Америци ишла у затвор. Срећом, па нисмо тамо. Иди, врати се у оно твоје село, мајке ти. Водите је у село - беснела је Марија.

Вики се нашла увређеном у том тренутку: 

- Ти си вређала на националној фреквенцији, будало једна - узвратила је Марија.

Све ово је јако изнервирало и кориснике друштвене мреже "Икс" (некадашњи Твитер), а Вики је на поменутој мрежи била на жестоком удару.

- То је ипак Вики (Виолета). Само име говори и ко је и шта је. Тако и прича, облачи се, понаша. Увек је била ограничена. Ово је грозно! Ужас! Прави је подварак, што би рекао покојни Видић! Простакуша - били су само неки од коменатара.

БОНУС ВИДЕО: