Наша позната глумица Љубинка Кларић често је у центру пажње јавности због интересантних улога, али и занимљивог приватног живога.

О њеној љубави са познатим амбасадором Србије у Ираку се нашироко писало у медијима, али ретко ко зна да она има рођену сестру, Мирјану Смиљанић, која води један потпуно другачији живот.

Фото: Игор Маринковић

 

 

За њих две многи кажу да физички неодољиво личе, али оно што их разликује јесте чињеница да њену сестру никада не виђамо у јавности. Она живи далеко од медија и 12 година је старија од сестре. 

Запослена је у домену естетске хирургије, пише Блиц.

Њен супруг је познати хирург др Душан Смиљанић, специјалиста пластичне, реконструктивне и естетске хирургије, који води приватну клинику за естетску хирургију. 

Управо у њој се годинама улепшавају бројне познате личности, а међу њима и Цеца Ражнатовић, као и многи други. Ипак, оно што је такође веома интересантно јесте да је Мирјана је била кума на венчању Цецине рођене сестре Лидије Оцокољић., док је Љубинка Цецина кума.

Љубинка је једном приликом изјавила да се и она, због блиских веза Мирјане и Лидије, окумила са Цецом, и да чак иако се не виђају често негују присан и искрен однос. 

Када год су неки важни тренуци у питању Мирјана и Љубинка се нађу на списку званица.

Љубинка и Мирјана су једна другој велики и подршка, а ако само завирите на Мирјанин Инстаграм налог видећете да је она опчињена Љубинкиним сином Костом и да га воли као да је њено дете.

(Glossy)

БОНУС ВИДЕО: