На ред су дошле и надалеко познате сарме, омиљени домћи специјалитет који је освојио и ову српску снају из племена Зулу. Водећи кулинарски специјалитет биће њен избор за ручак за Дан заљубљених (14. фебруар), а начин на који припрема ово јело је крајње занимљив. Наледи је као и увек весела и пуна ентузијазма на чему јој неки и завиде.

- Специјалан ручак за Дан заљубљених. Зулу девојка плус "сербска снаја" - написала је Наледи Репаја на Тиктоку.

Одлично се сналази у припреми сарме, а како би кување било још интересантније, одабрала је посебну музику, претпостављамо једну од својих омиљених песама, чувени хит Здравка Чолића "Окано".

 

 

Ред музике, ред увијања сарме, Наледи је одушевила пратиоце: "Прелепо", "Волим Здравка! Ти си сјајна!", "То, снајка, сармаааа", "Боже, што је лепа ова жена"; "Обожавам твоју позитивност".

Наледи свог супруга Бојана Репају из Пожаревца зна 10 година. Венчали су се у Цркви Свете Ружице на Калемегдану када се и крстио њихов син Ноа. Овај пар има и ћерку Неу Упознали су се на крузеру.

"Пошто смо заједно радили на крузеру, Бојан и ја смо се доста дружили. Он није волео тај посао па је дао отказ. Желела сам да видим где је та Србија где свега има и где је све најбоље. Заљубила сам у народ, прво у Бојана, а онда у Србију", испричала је Наледи у ТВ емисији "Викенд на К1".

Бојан је одмах знао да је Наледи жена којом жели да се ожени, а како је она блиска са његовим родитељима, и он је у сјајним односима са њеном породицом из Јужноафричке Републике која је присуствовала њиховом венчању у Београду. Наледи често истиче да су људи највеће богатство Србије, и веома поштује православну веру.

(Блиц Жена)

БОНУС ВИДЕО: