Да њеним наследницима Теодору и Вуку бака много недостаје певачица је открила у свом првом емотивном интервјуу после мајчиног одласка.

За магазин Глориа испричала је како се осећала када је дознала да је Нада болесна, како се носила са чињеницом да се растанак ближи, споменула је брата, оца, супруга Вељка Брчину, па и синове који су били највећа бакина утеха у последњим тренуцима.

- Завитлавали смо је да је бака са пет звездица, "алл инцлусиве". Са унуцима је проводила много времена све док је болест није спречила у томе, а онда су они лежали поред је и љубили је - казала је Лена, па открила оно што су само њени вољени знали.

Фото: АТА имагес

 

 

- Била је дуго сасвим непокретна и њихово присуство ју је највише радовало. Од када су били бебе била је много са нама, често смо заједно путовали са децом. То су најбоље успомене. 

Лена је била невероватно везана за мајку, која је била велики ослонац не само њој већ и њеном оцу, драматургу Душану Ковачевићу.

Фото: АТА имагес

 

 

Туга Лене Ковачевић не јењава и засигурно ће бити потребно да прође много времена да се поново осети полетно, ипак певачица не посустаје због своје породице.

Истиче да се утапа у послу, што јој лечи напаћену душу, док су истовремено ту супруг, синови, брат, отац, па и пријатељи на које зна да може да се ослони.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО: