Рада Манојловић већ годинама је на музичкој сцени, а поред изузетне линије, певачког умећа и увек позитивне енергије, асоцијација на певачицу је и кашњење.

Неретко недолажење у договорено време Ради многи замерају, а она је сада након дугог ћутања открила због чега касни где год да крене.

- Имам своје разлоге који су ме одвукли у једну крајност. Још од везе са Миланом навукла сам велики страх од новинара и фоторепортера да ће ме сачекати и поставити неко питање које ће ме тотално избацити из такта. Зато обично и долазим у последњем тренутку или мало закасним како бих то избегла. У суштини не касним једино на авион, за све друго касним – рекла је Рада искрено за Гранд.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, Рада је једном приликом открила да је управо њено учестало кашњење коштало губитка чланства у жирију шоуа "Неки нови клинци".

Колеге су тада иначе биле интолерантне на њено кашњење, а кап која је прелила чашу било је то када се на снимању појавила сат и по времена након договореног термина.

Фото: АТА имагес

 

 

- Касним зато што радим. Шта ћу? Жао ми је што не могу да испоштујем све баш. Да бих сачувала своје здравље и да не бих стресирала себе и друге због мојих кашњења најбоље је да не будем више у жирију - рекла је Рада тада у Ексклузиву.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: