Иако су злуради језици у почетку били скептични, познати супружници делују заљубљено као првог дана. Како су обоје у спортској пензији, сваки секунд посвећују деци и једно другоме, што их очигледно чини неизмерно срећним.

Фото: Профимедиа

 

 

Иако Ана сада ужива крај човека свог живота, пре само десет година пролазила је кроз љубавне успоне и падове. Један од њих био је и кошаркаш Иван Паунић. Њихова веза откривена је захваљујући кошаркашевим бројним твитовима које је посвећивао својој изабраници. Тада је јавност почела све више да се интересује за њихову везу. Међутим, тек што је прича о њима почела да пуни медијске ступце, њој је дошао крај.

Како се тада спекулисало, Ани није пријала толика медијска пажња усмерена на њен приватни живот, а посебно када је кошаркашев отац за медије говорио о лошем односу који је имао са њим. Све то јој је било превише те је путем телефонског позива одлучила да стави тачку на све и посвети се каријери.

 

 

- Потпуно сам шокиран и затечен, јер у причи нема ни трунке истине. Мој прави живот знају само моја мајка, моја бака и петорица мојих најбољих пријатеља. Моји родитељи су се развели када сам имао три године. Моја мајка је херој и увек ми је кроз живот била велика подршка. Отац нас је оставио, па смо морали да се преселимо код баке Лепосаве, са којом сам провео већи део детињства. Једну чоколаду од њега нисам добио. Двадесет година га нисам занимао, на улици ми се није јављао, није плаћао алиментацију. И онда, када сам почео да освајам медаље, дошао је и рекао да би требало да разговарамо - говорио је тада изреволтиран Иван.

Паунић је након тога замолио да оставе Ану и њега да живе свој живот без непотребних и лажних информација, које се пласирају у појединим медијима.

- На крају бих упутио још једно велико извињење пре свега Ани и њеној породици, што су у претходних пар дана морали да читају ствари о мојој прошлости које немају везе са истином - навео је кошаркаш.

 

 

Ана Ивановић оставила је после три месеца везе кошаркаша Ивана Паунића. Тенисерка је у уторак ручала са родитељима око 16 часова, а у 17 сати позвала сада већ бившег дечка и саопштила му: „Ово је крај.“

- Једна веза је уништена. Ана и ја нисмо више заједно. А све због медија - потврдио је тада Паунић у краткој изјави за Блиц.

Све се дешавало у јесен 2013. године. Након овог јавног раскида, на неко време се повукао из јавности. Данас ужива у породичној идили.Његово срце освојила је некадашња мис Србије Милица Јелић. Њихова љубав крунисана је двоје деце и срећним браком.

БОНУС ВИДЕО: