Један од станара из оближње зграде рекао је за "Блиц" да је најпре видео девојку која је кренула ка парку, а затим је зачуо пуцњеве.

- Видео сам је са балкона. Када је чула пуцњеве, покрила је уши и побегла. Деловало ми је као да пуца петарда. Нисам имао представу да је пиштољ - рекао је он.

Полиција је брзо стигла на место обрачуна и започела увиђај. Покренута је акција Вихор и у току је потрага за нападачем.

Саговорник Курира описао је шта се синоћ догодило.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

- Чуло се неколико рафала али смо мислили да су у питању петарде или тако нешто с обзиром на то да је ово, као што видите навијачки крај Партизана. Стално они нешто славе, прослављају, праве бакљаде. Изашао сам на прозор и видео како једна девојка бежи, док младић лежи насред парка и виче: "Маму вам вашу. Платићете за ово!" а онда је почео да дозива помоћ - каже саговорник Курира.

Он додаје да су се убрзо окупили навијачи и комшије.

- Дошла је и полиција и Хитна помоћ цео крај су блокирали. Касније сам чуо од комшија да је рањен у ноге, то вам је класична опомена тако је било и у моје време - рекао је саговорник.

Како објашњава, младић је из овог краја града и проблематичан је.

- Има одређена групица момака која је позната у крају и то сви знају... Баве се дрогом и сви гледају да их се клоне, па тако је боље не причати о томе. Није безбедно  - рекао је саговорник.

БОНУС ВИДЕО: