Маријану Радановић сви знамо као прелепу црнку која је у својој дугој каријери створила многе хитове. 

Када би имала могућност да врати време, Маријана је истакла шта не би урадила у животу и каријери. 

- Оно што не бих урадила да имам ову памет, а оне године не бих се нервирала због неких чланака када су ме новинари черупали, али то временом дође и схватиш да је све то шоубизнис. Кајем се што на време нисам стопирала неке људе и послала их у историју. Морамо имати границе и то све иде са годинама– рекла је у емисији "Гранд Парада".

–Не, таман посла да иду мојим стопама, ни случајно. То смо расправиле кад су биле мале, зато што не желим да се баве послом којим се ја бавим, зато што сматрам да бити певачица на нашим просторима уопште није добро зато што се за певачице увек повезују, неке и не баш лепе речи. Стварно не бих волела да моја деца пролазе кроз то, али сматрам да су певачице једне од најбољих жена. Најхрабријих, најборбенијих, осим тога што певају, путују, раде стварно као рудари, оне су изутетне мајке и домаћице. Милион послова обављају и онда ме стварно то све погађа јако. Не бих волела да се моје ћерке баве уопште ни са чим што има везе са естрадом, има много других мирнијих послова - рекла је певачица.

О Маријани се писало пре две године кад је мајстор  у њеном "мерцедесу" пронашао уређај за праћење, а певачица се одмах огласила и открила да јој се то не дешава први пут.

БОНУС ВИДЕО: