Фебруар се традиционално везује за романсу, а планете љубави и секса Венера и Марс овај месец ће провести раме уз раме. То нам наговештава да ће овогогодишњи Дан заљубљених бити помало напет за све знакове Зодијака.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Комуникација је сада ваш приоритет, тако да ћете бити фокусирани на развој сарадње и осећај заједништва у свом животу.

Тимски рад ће остварити ваше снове, па немојте да се плашите да захвалите својим колегама на њиховом таленту и доприносу.

Имаћете посебну инспирацију да водите сопственим примером, па искористите то.

Од почетка сезоне Риба, 18. фебруара, мораћете да напуните батерије, па дозволите себи да будете сами.

Своје слабости можете претворити у предности, уколико будете довољно храбри.

Не заборавите да своје здравље ставите на прво место.

Бик

Отвориће вам се велике могућности на пољу каријере. Искористите свој ауторитет и немојте се плашити да идете уз длаку усвојите сопствени стил вођства. Свету је потребна ваша јединствена перспектива гледања на ствари.

Такође, право је време да проширите своје видике у љубави. Неочекивани сусрет, или узбудљива промена у вези, могу створити прави штимунг за Дан заљубљених.

Будите отворени за стварање нових друштвених веза и обратите пажњу на своје вољене.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

У фебруару покушајте да размишљате ван оквира и померите границе свог система веровања.

Гледање на живот кроз ове нове наочаре, помоћи ће вам да предузмете одлучне кораке ка остварењу својих циљева. Истовремено ћете и идентификовати нове, можда до сада неочекиване жеље.

Слушајте своје срце. Велике промене су на помолу, па пребродите препреке у каријери и направите јасан план раста.

Будућност је у вашим рукама. На вама је да учините своје подухвате моћним током фебруара.

Рак

У фебруару ћете морати да будете веома искрени према себи. Коначно ћете схватити шта желите од љубави и партнерства. Покушајте да видите ствари онаквим какве јесу, а не на начин како бисте ви желели да изгледају.

Верујте својој интуицији, поставите јасне границе и немојте се плашити да промените правила која сте сами себи зацртали.

Крајем месеца се одважите, изађите из своје љуштуре и истражите спољни свет – очекују вас узбудљива открића и занимљива познанства.

Ослободите се тешких мисли и свега што вас омета да остварите своје циљеве.

Лав

Ваш хороскоп је пун сјајне енергије у вези, и то не само из разлога што се ближи Дан заљубљених!

Сезона Водолије осветљава вашу зону партнерства и право је време да дефинишете шта желите у љубави. Размислите о динамици коју би ваша иделна веза требала да има и будите искрени о томе шта вам је потребно, да бисте се осећали заиста слободним.

Покушајте да превазиђете своја осећања, како бисте јасније видели своје потребе.

Нови почеци се "кувају" дубоко у вашој души, зато отворите своје срце за све што ваша подсвест покушава да вам каже.

Девица

Уколико у јануару нисте успели да започнете нови живот и окренете нови лист, верујте да ће вам фебруар донети додатне могућности за организацију. Прегледајте пажљиво свој распоред, нека у вашем уму завлада ред. Уведите неке здраве навике у свој живот и размишљајте ван оквира о својој свакодневној рутини.

Очекујте турбуленције у вашем личном животу.

Покушајте да се повежете са својим партнером на емоционалном нивоу. Комуницирајте искрено.

Имаћете прегршт енергије, која ће вам помоћи да  отворено разговарате о ономе шта заиста желите.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Фебруар ће бити пун забаве, страсти и мотивације. Очекују вас узбудљиве романсе, а имаћете прегршт одличних идеја. Поделите своју радост и она ће привући људе у ваш живот.

Ако желите да  додатно подгрејете романтичну атмосферу Дана заљубљених, прославите га неколико дана касније. Ваше срце ће вам показати пут, али на вама је да будете довољно организовани да заиста предузмете те кораке.

Обуздајте свог унутрашњег критичара и имаћете много јаснију идеју о томе како да идете напред.

Шкорпија

Колико год живот био хаотичан, увек можете да се вратите себи, а фебруар ће бити добар месец за такав корак. На Дан заљубљених, бићете мотивисанији него икада да преузмете одговорност за своје емоционално благостање. Романтика вам је записана у звездама овог месеца.

Како Сунце улази у емоционалне Рибе, бићете инспирисани да унесете више страсти и осећања у своју везу и добићете подстицај преко потребног оптимизма.

Сусрешћете се са стварима које ће у вашој души запалити ватру, па оставите по страни све страхове о томе шта други људи мисле.

Стрелац

Време је да се мало забавите. Фебруар доноси узбудљиве прилике за повезивање са другима, током прве половине месеца. Дружите се са пријатељима и упознајте нове људе. Слободно поделите своје мисли, јер људи желе да чују шта вам је на памети.

Ово је период када ћете водити веома интензиван друштвени живот, па свакако одвојите довољно времена да се опустите и одморите.

Крај месеца би могао да донесе значајне преокрете у каријери.

Будите спремни да искористите прилике на професионалном плану, али и да смирите страсти, ако ситуација постане драматична.

Јарац

Будите спремни да се докажете на емотивном и пословном плану.

Можда ћете бити изненађени повећањем плате, или неочекиваном могућношћу да увећате своје финансије, а ово је одличан тренутак да боље организујете сопствени буџет.

Отворено искажите брилијантне идеје које вам се врзмају по глави. Посветите своје време за дружење са финим људима.

Међутим, пазите да не одступите од ваших зацртаних циљева и задатака. Говорите из срца, јер ће људи запамтити шта имате да кажете.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Способност да предвидите ствари је тренутно на врхунцу, па верујте својој интуицији и мудро користите речи. Ово је одличан тренутак да себи поставите невероватне циљеве. Стварајте и играјте по сопственим правилима. Ваша привлачност расте, зато следите оно што вам срце говори.

У последњој трећини месеца размишљајте и о новцу.

Користите своју енергију да очистите све менталне или емоционалне блокаде, које вас спречавају да у потпуности остварите своје материјалне, или романтичне жеље.

Рибе

Очекујте релативно спор почетак фебруара. Међутим, почетак ваше сезоне донеће нове магичне почетке. Бићете шармантни у комуникацији, али ћете можда приметити да вас друштво брзо умара. Зато не заборавите да одвојите времена за себе, добро ће вам доћи мало самоће и тишине.

Можда ћете желети да Дан заљубљених прође без превише помпе, и то је сасвим у реду. За неколико дана пожелећете да будете активнији.

У вашој вези, фокусирајте се на то да будете прагматични и реални и не да дозволите да вама владају емоције.

БОНУС ВИДЕО: